Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 04-02-2016 11:12:38
Computers & Telefonie

Wat vinden jullie van deze actie van de telegraaf?

Er zullen steeds meer media zo reageren wanneer ze er succes mee zullen hebben. dus even niet meewerken?

enerzijds logisch dat ze hun inkomsten uit advertenties niet willen afknijpen, anderzijds vraag ik me af wie zich door advertenties nog laat beïnvloeden. vijftig procent is sowieso uit het raam gegooid geld voor de adverteerders. de branche houdt zichzelf in stand, door het tegendeel te beweren.

uiteindelijk zal de prijs voor de telegraaf wellicht omhoog moeten. ik vind, dat de geïnteresseerde lezer best betalen wil voor goed nieuws en opmerkelijke diepte recherchen, óók wanneer de prijs omhoog moet door ontbrekende inkomsten uit advertenties.

degenen die zich nu blockers noemen zijn de nieuwe grootverdieners, want tegen (horrende) betaling laten ze tòch af en toe advertenties door!