Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 04-02-2016 23:27:54
Computers & Telefonie

Wat vinden jullie van deze actie van de telegraaf?

Als ik het goed begrijp, hebt u een abonnement op de telegraaf en wordt u overladen met reclame als u de krant via internet leest?

ik heb zo-even nog eens gekeken. door de een of andere oorzaak heb ik al maanden de telegraaf gratis op mijn i-pad en als ik die van vandaag doorblader, of beter gezegd doorveeg, zie ik in totaal vier pagina's die helemaal uit een of meerdere advertenties bestaan. geen idee of dat in de papieren krant ook zo is.

ik zou niet weten wat en hoe ik dat zou moeten blocken, het stoort me ook niet want ik veeg het gewoon door.

met de tv is het tegenwoordig toch simpel. toets in wat je wilt kijken en neem dat op. zit er reclame tussen, dan spoel je dat even door. en bijvoorbeeld op belgie is er alleen aan het begin of eind reclame. zo ook bijvoorbeeld op bbc first. prima series, met nauwelijks reclame aan begin of eind. bij kpn kan men 5 programma's tegelijk reserveren en naar iets anders kijken. zie dus zelden reclame.