Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 13-02-2016 16:05:47
Voeding & Gezondheid

Afvallen met slimfruit

Dag @elsroos,

als u op de site van slimfruit de foto bekijkt van die dame ('voor' en 'na') weet u al meteen dat u zeker belazerd gaat worden, indien u met dit clubje in zee gaat. die foto is namelijk niet echt, maar gefotoshopt. als zij al de boel belazeren met een simpel fotootje, wat doen zij dan wel niet met hun (toekomstige) 'slachtoffers'?

vervolgens gaan we ene 'sonja' uit utrecht eens 'bekijken:

wat toevallig zeg..... zij gebruikt slimfruit, maar ook omegaslim. maar het wordt nog leuker:
bestaat die 'sonja' überhaupt wel. zij blijkt namelijk (ook?) rachel stevens te heten (zie: https://www.youtube.com/watch?v=8fgxtvjz-ri" target="_blank">dit bij 2.45 minuut).

laten we ook eens die zogenaamde 'kim' uit eindhoven bekijken......

ook zij snoept van 2 walletjes......

ook die dame die ons zo stoïcijns aankijkt op die website is heel erg druk op allerlei websites, bijv. https://www.viphair.cz/vychodoevropske-vlasy/pu-extension-tapex-126/100-vychodoevropske-vlasy-pu-extension-tapex-prirodni-blond" target="_blank">hier , maar dan heeft het met 'haar' te maken.

zou dit 'bedrijfje' wel toestemming hebben gekregen om die foto's te gebruiken?

en dat zogenaamde 'gratis' is zonder meer al € 7,50. daarna een idioot bedrag van € 68,-- per maand...... = € 816,-- (!) per jaar (ex verzendkosten?).
en helemaal goed zijn die voorwaarden ook niet gezien de volgende zin:
"indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending en eventuele handelingskosten voor zijn rekening."

voor de rest....... tja, dat is al genoeg uit de doeken gedaan. pas op, trap er niet in!