Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frans56 - 15-02-2016 11:35:31
Computers & Telefonie

Telfort stuurt hoge rekening

hallo ida,   ooit gedacht aan de mogelijkheid dat het toetsenbord niet geblokkeerd was.  u zult niet de eerste zogenaamde broekzakbeller zijn.
dat is een gesprek dat word opgestart door een niet geblokkeerd toetsenbord, en dat er iets tegen het toetsenbord aan stoot zodanig dat het toestel een nummer gaat bellen.   tja dan is het inderdaad mogelijk dat er een verbinding gemaakt word. en als dan ook nog op het bewuste nummer, in uw geval uw huisadres, een telefoon staat die vanzelf opneemt na zoveel keer overgaan, dan is het inderdaad mogelijk dat een (onbedoeld) gesprek open blijft staan tot de batterij van uw gsm leeg is. ik zeg niet dat net zo gegaan is, maar dit is wel een mogelijkheid dat dit gesprek echt, zij het ongewild, heeft plaatsgevonden.