Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 17-02-2016 17:30:05
Computers & Telefonie

Hoe leeg je je google geschiedenis?

u kunt het bewaren van de zoekgeschiedenis ervaren als een voordeel, maar u kunt u ook aangetast voelen in uw privacy. daarom kunt u het overzicht wissen en instellen dat google uw zoekgeschiedenis niet meer bijhoudt.


dat doet u zo:



ga naar http://www.google.nl/history" target="_blank">www.google.nl/history
log in met uw google-account. vul daarvoor uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op inloggen.
een overzicht van uw zoekgeschiedenis verschijnt. google noemt dit webgeschiedenis. hier ziet u op welke woorden u bij google hebt gezocht. zet een vinkje in het grijze vakje links naast de knop 'items verwijderen' om alle bezochte websites te selecteren. ziet u dit niet staan, maar wel de knop 'webgeschiedenis inschakelen', dan worden uw bezochte websites niet bijgehouden en hoeft u verder niets te doen.
klik vervolgens op items verwijderen.
om ervoor te zorgen dat uw webgeschiedenis ook in de toekomst niet meer wordt bijgehouden, klikt u rechtsboven op het tandwiel en vervolgens op instellingen.
klik op uitschakelen en uw zoekgedrag wordt in het vervolg niet meer bijgehouden.


https://www.seniorweb.nl/tip/tip-google-zoekgeschiedenis-uitschakelen" target="_blank">(bron)