Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 20-02-2016 19:34:14
Computers & Telefonie

Storing op outlook

Als het gaat om de webversie outlook.com en u gebruikt internet explorer, dan kunt u kijken of het verschil maakt wanneer u de inprivate-navigatie gebruikt.
met inprivate-navigatie voorkomt u dat gegevens over uw browsersessie worden opgeslagen in internet explorer. dit betreft onder andere cookies, tijdelijke internetbestanden, geschiedenis en andere gegevens. werkbalken en uitbreidingen worden standaard uitgeschakeld.
dit om te zien of een andere toepassing de oorzaak is.

u komt er door te klikken op het tandwieltje rechtboven (extra) > beveiliging > inprivate-navigatie. er komt inprivate op de adresbalk te staan.
na afloop kunt u het venster of internet explorer afsluiten.  het is tijdelijk; de volgende keer dat u ie opstart, is dit weer op de normale wijze.