Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita567
marita567 - 22-02-2016 08:43:13
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik in het buitenland "uitzending gemist"van npo?

@aquarius , 

ik heb uw reactie hier geplaatst , 




door aquarius 22 feb 2016 om 04:24 
0 antwoorden / 0 vragen


bedankt voor de reacties tot dusverre. ik ga er vanavond (6 uur tijdsverschil met nl) weer mee aan de slag.nog een antwoord op de vraag van marita: "uitzending gemist" heb ik probleemloos lange tijd kunnen bekijken, sinds 2 dagen ineens niet meer. zo wilde ik b.v. oude uitzendingen zien van "de slimste mens",  "spoorloos" en "de tv show". bijna alles mislukte op één oude aflevering van "de tv show na" en "de slimste mens" werd na ca. 10 minuten afgebroken. ik ben wel zo'n 2 uur bezig geweest on andere gemiste uitzendingen te bekijken, maar het was vergeefse moeite, zodat ik tenslotte dit forum om advies heb gevraagd. morgen ga ik weer verkassen, misschien dat het dan beter lukt. ik houd u op de hoogte.


u vermeld hier dat het probleem zich sinds 2 dagen voordoet , u kunt een systeemherstel doen , en terugzetten naar een datum toen het wel nog werkte,  kunt u altijd ongedaan maken
maar ik weet niet of dit een oplossing is , zie ook de reactie van @hansje klein