Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
greetk - 22-02-2016 19:24:32
Geldzaken & Recht

Hoge forrensenbelasting

Dit zijn veel te grote verhogingen in procenten!
de gemeente utrechtse heuvelrug heeft per 1 jan.ook hun forensenbelasting met 67% verhoogd en ook zonder bericht eerst..het feit ligt er zomaar!
ik heb bezwaar aangetekend bij de gemeente,maar dat hielp natuurlijk niets! hun argument was: hiervoor hadden ze altijd 2 tarieven,1 tarief tot 30.000 waarde huisje en dan een tarief voor daarboven.om het "eerlijk"te maken hebben ze het goedkope tarief daarom verhoogd!
logisch toch?????
en nee,zulke vakantiehuisjes als wij hebben zijn niet bepaald voor mensen die het "toch al goed hebben" zoals  een reactie was!
ons huisje staat op een parkje in maarn en is al van voor de oorlog! en geen tienduizend euro meer waard,als je een keer hoest stort het heel huisje in! w.c.is zelfs nog buiten!
en het dan moeten betalen van klein pensioen en aow valt niks mee,gas,licht,water,rioolrecht,afvalstoffenheffing,pacht wordt ook ieder jaar duurder.wij gaan maar 8x per jaar en dan vinden wij de forensenbelasting een onzin-belasting! want wat krijg je er als forens voor?
als we met de trein in maarn willen kunnen we nergens op korte loopafstand een parkeerplek vinden.
wegenbelasting betalen we al landelijk voor onze auto,dus ik mag in dat dorp rijden! ik krijg dus niets voor mijn forensenbelastingcenten!