Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 22-02-2016 20:26:55
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik in het buitenland "uitzending gemist"van npo?

aquarius probeer eens een proxyserver...


een proxyserver is een server die jou een ander ip-adres toewijst en op die manier kun je de boel in nederland, of waar dan ook, foppen waar alleen toegang wordt verleend aan gebruikers uit een land zelf.
in jou geval heb je aan een simpele server genoeg en moet je dan een proxyserver nemen die jou een ip-adres teowijst die in nederland gesitueerd is.


er zijn heel uitgebreide proxyservers waarbij je elk land kunt kiezen die je wilt, als je uitzendingen in de usa of in bijvoorbeeld in groot-brittannië wilt zien, maar dat doet nu niet terzake.
probeer (klik->)  http://www.proxysnel.nl/" target="_blank">spoxysnel.nl eens.
je moet dan daar even de url van de website ingeven die je wilt bekijken, bijvoorbeeld http://www.npo.nl/uitzending-gemist, of wat je maar wilt.


niet geschoten altijd mis.

zoals ik al schreef zijn er ook servers waarbij je eerst een server in een bepaald land kunt kiezen en vandaar uit verder doorlinken naar een uitzendings-bron zodat het niet opvalt dat iemand uit een ander lang komt, maar dat heb jij nu niet nodig.

suc6 er mee.