Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 25-02-2016 20:59:43
Garantie & Verzekeringen

Beperkte vergoeding (en dus veel eigen kosten) bij waterschade aan laminaatvloer door woningbouw

Dat u er € 1.500 op toe moet leggen, is niet helemaal zeker. stel dat u nu voor € 1.800 een nieuwe vloer laat leggen. als u over 2 jaar verhuist, kunt u de nieuwe huurders aanbieden dat zij de vloer voor € 1.200 overnemen. da's minder dan de afschrijving (in negen jaar volgens uw verzekering), dus lijkt mij aantrekkelijk. uw huidige vloer (zonder schade) zou over twee jaar niets meer waard zijn. blijft over dat u € 300 kwijt bent, maar daar wel een geheel nieuwe vloer voor krijgt. met een beetje omdenken zit u nu voor een duppie op de eerste rang!
ps leg de vloer in delen, dus drempels tussen de hal en de kamers. gaat er dan nog wat mis, hoeft u niet uw gehele woning opnieuw te bevloeren.