Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jant90 - 25-02-2016 21:34:35
Garantie & Verzekeringen

Beperkte vergoeding (en dus veel eigen kosten) bij waterschade aan laminaatvloer door woningbouw

U begrijpt ook dat dat in de praktijk nooit zo gaat denk ik? was de wereld maar zo eerlijk. de verhuurder kiest immers de nieuwe huurder bij mijn vertrek en daar heb ik geen enkele inspraak in, daarmee heeft de nieuwe huurder alle macht en zou die mij slechts €50,- voor de vloer willen betalen dan kan ik niks anders doen dan het aannemen en heb ik geen poot om op te staan. dus nee, ik ben het helaas niet met u eens en dat is dus wel de meest onzekere investering die ik kan doen, ik steek dat geld dan liever in griekenland ofzo.

bovendien kan het ook heel goed zijn dat de nieuwe huurder een totaal andere smaak heeft en helemaal geen interesse heeft in de door mij gekozen vloer, dan moet ik hem er nog uithalen en de stortkosten betalen ook (maar dat is natuurlijk ook zo in de huidige situatie, alleen doet het dan extra psycholische pijn aangezien ik er kortgeleden fors voor heb betaald).

wel bedankt voor het meedenken trouwens, een nieuwe vloer gaat er hoe dan ook opgedeeld per ruimte in.