Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Artikel bleek namaak en ik krijg een boete

Ten eerste is ebay, wereldwijd, een veilingsite die items veilt op verzoek van de aanbieder van het item.

u bood op de veiling voor een item waar uw interesse van uitging en betaalde de veilingprijs.

op welk ebay veilingsite bevond u zich?

waarom kocht u de sd-kaart niet lokaal bij een detaillist? dan was u waarschijnlijk goedkoper uitgeweest. goedkoop = duurkoop!

dat u uw betaling heeft terugontvangen middels de koopgarantie van ebay is toe te juichen. dat u het aangekochte product nimmer ontving is duidelijk, die is namelijk door de douane geconfisqeerd - in beslag genomen.

zoals anderen al schreven: die € 85,00 niet betalen.

u handelde ten goeder trouw, waarschijnlijk bent u te naïef geweest met de veiling. u had dit kunnen voorkomen door te kijken waar de aanbieder woonplaats heeft, bijvoorbeeld macau en u moest kosten betalen voor uw financiële transactie. dan had bij u een lichtje moeten gaan branden, dit is geen zuivere koffie.

stel dat het aangekochte item weldegelijk legaal zou zijn: goedkoop = duurkoop middels invoerrechten, inklaringsrechten en btw er bovenop de eerdere kosten. vanuitgaande dat het buiten de eu werd ingevoerd.