Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 01-03-2016 02:02:46
Geldzaken & Recht

Gebruik clubhuis voor feestje.

Ga eens te rade bij besturen van andere verenigingen,met name van jachthavens: https://www.google.nl/search?q=clubhuis+jachthaven&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=lejuvskggoqp6atxoahobg" target="_blank">https://www.google.nl/search?q=clubhuis+jachthaven&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=lejuvskggoqp6atxoahobg.
ik zou als bestuurslid er niet voor zijn om aan niet-leden het clubgebouw te verhuren voor privéfeestjes. wat betreft vergunningingen voor bijv. sterke drank lijkt me niet dat die verleend zullen worden door de betreffende instanties als die vergunning er niet al is. verder lijkt me ook dat uitgezocht moet worden van wie het clubhuis eigenlijk is en of het gepacht wordt, door wie en onder welke voorwaarden dat dan is. meestal zijn er restricties voor openingstijden en gebruik door derden, of voor andere doeleinden dan waar het clubhuis in eerste instantie voor bedoeld is. verder zou e.e.a. wat betreft verzekeringen e.d. uitgezocht moeten worden.
lees eens e.e.a. van een tennisvereniging als voorbeeld: http://www.tvommoord.nl/privefeesten/" target="_blank">http://www.tvommoord.nl/privefeesten/
wat betreft een horecavergunning (ook weer als voorbeeld) in de gemeente amsterdam en feestje geven in de kantine/het clubhuis van een sportvereniging: https://www.amsterdam.nl/veelgevraagd/?caseid={7d7dd550-ee61-4850-ad54-9a7690cc7792}" target="_blank">https://www.amsterdam.nl/veelgevraagd/?caseid={7d7dd550-ee61-4850-ad54-9a7690cc7792}