Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

besseldekker
besseldekker - 04-03-2016 15:53:09
Geldzaken & Recht

Mijn vrouw wordt herhaaldelijk telefonisch lastig gevallen door

Valt het niet te overwegen om cannock chase aan te schrijven en een schriftelijke uitleg te vragen? als uw vrouw inderdaad geen aanmaning of dergelijk document heeft ontvangen, maar wel telefoontjes krijgt, dan valt er niets te controleren. het is uitermate vreemd dat er niets op papier zou staan, niet eens de concrete gegevens.

maar aangezien het cannock chase is die de communicatie verzorgt, ligt het minder voor de hand om naar een derde partij (het raadhuis) te gaan. wel kunt u natuurlijk de gemeentelijke belastingdienst bellen met de vraag of die u (of waarschijnlijk uw vrouw) een schriftelijke verklaring kan sturen.

ten slotte: kan uw vrouw haar telefoon een paar dagen doorschakelen naar de uwe? het lijkt er immers op dat u, niet zij, de financiën regelt. een taakverdeling is in vele gezinnen maar al te gebruikelijk. maar bij doorschakeling krijgt men dus ú aan de lijn, en dan kunt u precies doorvragen en antwoord krijgen op alle onduidelijkheden.