Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 04-03-2016 16:44:56
Computers & Telefonie

Wat is een goede externe harde schijf?


er zijn genoeg site’s waar men al enige tests gedaan heeft met allerlei soorten externe harddisks/ssd's of waar deze artikelen uitgebreid worden besproken.


daar heb je meer aan als dat iemand hier schrijft “je moet die of dat nemen, die heb ik ook en die zijn goed, alsof dat een toegevoegde waarde is.


 


quote:


op hardware.info kun je de specificaties van 4.883 externe harddisks/ssd's vergelijken. hulp nodig de juiste keuze te maken? hardware.info heeft 211 externe harddisks/ssd's getest, waarvan 19 in de afgelopen 18 maanden. onze uitgebreide externe harddisk/ssd reviews inclusief vergelijkingstests vind je op het tabblad reviews. wil je een externe harddisk/ssd kopen? de hardware.info prijsvergelijker indexeert 18x per dag de prijzen en voorraad van 253 webshops.
zo vind je altijd de beste deal.

klik -> http://nl.hardware.info/categorie/48/externe-harddisksssds/reviews" target="_blank">hier