Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 05-03-2016 18:36:00
Huishouden & Energie

Wie weet wat een printer verbruikt aan energie?

Als u daarvoor moed moet verzamelen zoals u schrijft, zoek dan eens op internet voor tips met "leren nee zeggen" (intikken op google).
ik heb al 2 gegeven: het komt niet (meer) uit, te belastend (geworden), het belemmert uw vrijheid etc. als dan gereageerd wordt met wat moet ik dan o.i.d. zegt u dat u al een oplossing gegeven heeft, zoals bibliotheek, de vrijwilligersorganisatie etc. en dat die mevrouw vast ook nog wel iets te bedenken weet.
u hoeft en moet beslist niet in discussie te gaan over of u al dan niet alsmaar uw huis en electronica e.d. beschikbaar stelt aan anderen die dat willen, want het is aan haar en niet aan u om oplossingen te zoeken. u bent al veel te lang welwillend geweest. u zegt het zoals het is en klaar.
bovendien maakt u zich misschien wel om niets druk.