Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marleenvanh - 07-03-2016 13:24:37
Geldzaken & Recht

Aangetekende beroepsschrift door post nl kwijtgeraakt met alle gevolgen vandien

Wanneer iets aangetekend verstuurd is dan heeft de ontvanger moeten tekenen. kan post.nl dat niet aantonen dan in hebben zij niet volgens hun eigen regels gewerkt en zijn ze aanwijsbaar nalatig geweest. voor zover ik weet kunt u zo'n handtekening digitaal opvragen aan de hand van uw verzendbewijs. http://www.postnl.nl/versturen/brief-of-kaart-versturen/verzendopties/aangetekend/ is daar een handtekening dan is het bij de ontvanger zoek geraakt. tenzij iemand van post.nl willens en wetens heeft gefraudeerd door zelf een handtekening te plaatsen.
komt u er niet uit dan inderdaad de rechter en die kan de postbode die een en ander afgeleverd heeft/zegt te hebben aan de tand voelen.