Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 11-03-2016 13:47:25
Computers & Telefonie

Op link phisingmail geklikt, hoe weet ik nu of mijn computer is besmet?

carola 007, draai een uitgebreide scan met je virusscanner. download ook mbam (de free versie) en laat die ook je p.c. scannen?
t,s  vermeldt niet welke scanner hij erop heeft, de scanner werkt pas als je op de link klikt, en blokkeert dan de boel, je ken pas een degelijk antwoord geven als ts zijn vraag wat duidelijker stelt, het enige wat jij carola 007 op de site doet is  mbam aanbevelen en bij elke koop 100 euro krijgen.. 

nu klinkt  kdz niet als iets bekends maar goed zal wel een vervoerder zijn, uiteraard mailen deze als je pakje onderweg is en staat er een link naar de bezorging. misschien ziet loepje dit tenonrechte als fishing  omdat er misschien wat reclame mee is gekomen van kdz.. mbam draaien is gewoon checken op cookie s in de geschiedenis, die hij verwijderd als ze vreemd  gedrag tonen, als loepje een scanner erop heeft , dan doet deze ook zijn werk wel. en dat hij er pas later achterkomt ? als loepje even uitlegt wat hij heeft ontdekt ? beste is even op de adres balk van de email te kijken en deze te vergelijken met eerdere emails  van kdz, en dan vooral letten op .com. eu. .en    .de   enz..als de afzender overeen komt  met de zgn fishing  is er niets aan de hand. .