Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

anna theresia
anna theresia - 14-03-2016 17:32:02
Geldzaken & Recht

Oplichters lindorff incasso????

Inmiddels heb ik de gegevens van lindorff bv onvangen en er klopt geen hout van, er wordt zelfs een telefoonnummer genoemd wat nooit van ons geweest is! verder wordt er een bedrag genoemd wat toch door mijn zoon betaal is en in mindering zou worden gebracht, echter ze tellen het gewoon nog steeds bij op. verder hebben wij aantoonbaar betalingbewijs dat alles betaald is. lindorff bv eat your heart out!!!wij gaan zeker aangifte doen tegen stalking en oplichting!!!

beste meneer diewilik,
dat heeft er heel veel mee te maken! heeft u enig idee hoe stressvol dit is, plus de bedreiging van lindorff en het onbehoorlijke gedrag van mevr. visser van lindorff bv. mijn zoon vecht voor zijn leven en wij met hem!! dit kunnen wij er zeker niet naast gebruiken!