Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

akkerdistel
akkerdistel - 15-03-2016 16:39:42
Computers & Telefonie

Probleem met lebara prepaid

En na het verbruiken van jouw tegoed, stap je over naar een ander. de tarieven van lebara liggen veel te hoog (ook bij de paar smsjes) en bij 'n ander (bijv. simyo) hoef je maar 1x per half jaar te bellen/sms'en om jouw nummer te behouden.
 
daarnaast kun je bijvoorbeeld http://www.rebvoice.com/rates/sms-rates#/#letter-n" target="_blank">dit gebruiken om te sms'en (ook vanaf jouw telefoon (pc, tablet etc.), via wifi) voor 3,6 cent per sms op prepaid basis (tegoed onbeperkt houdbaar) en btg kopen http://hanstel.nl/" target="_blank">via maakt het zelfs nog iets goedkoper. werkelijk geen idee waarom je nog peperduur zou willen sms'en (en bellen) via het gsm-netwerk.