Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frankve - 16-03-2016 21:22:21
Geldzaken & Recht

Rechten na aanschaf zonnepanelen

Beste mat,

bedankt voor je antwoord - het is jammer dat de reacties op de reacties niet getoond worden in dit forum. dat maakt het wat minder inzichtelijk.

u zegt dat eerdere jurisprudentie hierover geen helderheid geeft. maar heeft u daar ervaring in/ kennis van? want als dit helderheid zou verschaffen (in welke zin dan ook) zou dat fijn zijn.
ik ben het helemaal eens dat het een erkend installateur had moeten zijn - juist dit heeft aangetoond dat hetgeen geleverd is, meer binnen het hobbyisme valt dan onder een degelijke installatie. de onkunde van de "installateur" is ruim aangetoond.

wat ik dan juist wel raar vind, is dat het dan moeilijk lijkt te zijn om je recht te halen.als dit de huidige werkwijze is binnen de zonnepanelenwereld, dan klinkt het nog meer als een onderwerp voor het programma "opgelicht". u weet wel, van die andere omroep ;)