Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 18-03-2016 10:44:17
Vakantie & Reizen

Opblaasbare kano kopen, tips?

Beetje laat, maar toch:
toen de kinderen jonger waren begonnen met een grote twee-persoons opblaaskano van goede/zware kwaliteit. handig mee te nemen in de auto en met een voetpomp zo opgeblazen. hebben we jaren gehad en zowel op zee als in binnenwateren gebruikt.
daarna een tweepersoons kano gekocht (met twee aparte zitplaatsen achter elkaar) met vlakke bodem voor ons beiden en onze zoon kocht toen een echte zeekano, dus andere onderkant. kano was van hard materiaal. heel veel gebruikt in nederland, maar ook in frankrijk en voora in zweden. wel zwemvesten aan en ton of dikke plastic afsluitbare zak mee voor spullen... kanoën op zee bij zweden. kon wel een stootje hebben (soms wat krassen en uiteraard herstelspullen mee).
in frankrijk wel heel vaak kano's gehuurd van zacht materiaal... (lijken wel wijngums in die kleurtjes) omdat onze eigen kano teveel beschadigde door de stenen in de rivieren en... ook handig... je wordt met kano en al met de trailer en het busje weer naar je vertrekpunt gebracht  aan het einde van de tocht.. in noord-holland de kano heel veel gebruikt ook met gebruik van kanokaarten...de omgeving ziet er vanuit de kano toch weer heel anders uit en je kunt eigenlijk overal komen.