Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 18-03-2016 17:28:57
Computers & Telefonie

Mag microsoft zonder overleg mijn computer voorzien van windows 10

het blijkt dat er mensen zijn die per ongeluk op de iritante aanbeveling klikken waardoor de update wordt geactiveerd.


echter is het wel verstandig om de nieuwe update op uw computer te installeren daar de ondersteuning van windows 7 sneller stopt dan voor die van mijn geliefde xp en windows 8 gaat nog sneller de vuinisbak in daar wordt naar alle waarschijnlijkheid al volgendjaar geen ondersteuning meer aangeboden.


wel is het gewoon wennen aan de nieuwste windows maar eenmaal onder de knie is deze veel beter dan wat men gewent is.


en windows 10 wordt nog dagelijks verbeterd en wie weet gaat het ooit wel lijken op windows 7 of liever nog op xp... :)


en op uw vraag terug te komen "mag microsoft mijn windows vervangen" het antwoord daar op is ja u heeft misschien gedacht dat u de software had gekocht maar dat is een misvatting die de meeste mensen wel hebben maar u heeft een licentie overeenkomst met microsoft.


u mag het programma gebruiken maar hun blijven de "eigenaar" van de software en ze mogen dan ook altijd aanpassingen doen.


echter is het geen agresief bedrijf zoals apple en ze zullen waar mogelijk is altijd toestemming vragen maar ook bij microsoft gaat er soms iets verkeerd maar dat is altijd weer terug te draaien wat in tegen stelling tot apple niet mogelijk is. 


eenmaal een update op je iphone of ipad dan zit je er gewoon aanvast.