Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 20-03-2016 10:16:56
Huishouden & Energie

Wat mag een goed bed osten?

Ons bed komt van beter bed. 2800 euro. elektrische boxspring van 180 bij 210. matrassen en toppers gestoffeerd net als hoofdeinde.
manlief heeft ander matras dan mijn maar door deze ook te beklede zie je er niks van. bijde andere wensen vandaar ;).
alle hoezen van de matrassen zijn uitwasbaar. we hebben 2 losse bedden ivm elektrische bodem en dus bijde andere wensen ivm matras.
hebben zelf de odense en heb er gratis nachtkastjes uit de showroom bij gekregen nadat er niks van de prijs af kon ivm aanbieding 

vond 2800 een prima prijs. 5 jaar garantie. hebben hem nu 6 jaar en ligt nog als nieuw. dus gaat wel zeker 10 jaar mee.
vind 5000 wel erg veel. wat zit er allemaal op? apparte maat, speciale matrassen of anti allergie laag ofzo?? 

je ligt er wel 1/3 van je leven in en een goede nachtrust vind ik erg belangrijk. het mag dus best geld kosten. bedoel in een auto rijden we een stuk minder en brengt je alleen van a naar b en kost vaak veel meer geld.  naast aanschaf nog onderhoudt etc en dan is 5000 ineens een normaal bedrag ;)