Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zw
zwaardvis - 22-03-2016 18:56:31
Geldzaken & Recht

Pc verder kapot bij reparatie van ander defect

Het kan wel zo zijn dat als een computer heel lang achter elkaar aan staat, hij warm of zelfs heet wordt, dat ook de ventilator het niet meer kan bijbenen/koelen. goedkope pc's hebben eerder last van doorgebrande elementen dan duurdere.  duurdere pc's hebben onderdelen met een hogere hittebestendigheid. 
zelf zet ik mijn pc's regelmatig uit. nooit uren en uren achter elkaar op de hoogste stand.... maar bij herinstallatie moet dat vaak wel. en dat zijn de momenten dat deze hitteproblemen aan het licht komen.

ik heb het een keer meegemaakt met een oude desktop die ik gekregen had. 6 uur achter elkaar bezig geweest om het besturingssysteem en allerlei software er op te zetten en fine te tunen. hij deed het prima. lekker snel weer. en toen ik de volgende dag verder wilde gaan, niets meer. geen kik. alle geprobeerd. helemaal dood. toen ik hem openmaakte trof ik allerlei hondenharen in het binnenste, bij de ventilatiegaten aan. waarschijnlijk dus iets doorgebrand. op het monent dat ik hem uitzette, stopte natuurlijk ook de ventilator.