Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 23-03-2016 21:45:53
Computers & Telefonie

Welk merk smartphone gaat het langste door met het uitgeven van android-updates?

Hier valt geen zinnig antwoord op te geven domweg omdat geen enkel merk details geeft over hun product roadmap. het enige wat bekend is, is dat apple ios devices langer ondersteund dat wat android leveranciers doen. maar daar heb je niets aan. 

ook voor duurdere android devices is het geen garantie dat die langer worden ondersteund. stel dat je het htc topmodel koopt, en htc gooit de handdoek in de ring (niet ondenkbaar), dan heb je nog niks.

de enige die hier enige verandering in zou kunnen brengen is google, door android leveranciers te verplichten aan een minimum pakket van eisen te voldoen. maar zelfs dan is het nog geen absolute garantie: fabrikanten kunnen ook afstappen van google's android fork als google's voorwaarden hun niet aanstaan.