Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frans56 - 28-03-2016 17:24:14
Geldzaken & Recht

Wao en pensioen

Uw wao uitkering stopt pas op het moment dat uw aow ingaat, dit sluit naadloos aan, dus in uw geval op uw 66e. en dan op de datum dat u verjaart,  dus voorbeeld, bent u jarig op de 15e krijgt u in de betreffende maand een halve maand wao en een halve maand aow. 
een maand of 4 voor uw aow leeftijd krijgt u per post bericht om de aow aan te vragen.  meer info nodig??  kijk op svb.nl
aow is voor iemand met een partner, en is dat nu e 783,-  zonder partner is dat e  1075,-   problemen zouden hier niet moeten kunnen ontstaan omdat de wao en de aow op elkaar aansluiten.  voor de exacte ingangsdatum van uw pensioen en de hoogte hiervan, zie inderdaad mijnpensioenoverzicht.nl,  voor zover ik weet staat daar ook een ingangsdatum bij, en anders informeer bij het derbetreffende pensioenfonds.