Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Redacteur
Redacteur - 29-03-2016 16:52:11
Geldzaken & Recht

Kosten bokkz

Zaterdag hadden we het over toeslagen. daar lieten we zien dat je gratis kunt laten uitrekenen of je recht hebt op geld van de overheid, zoals kortingen of toeslagen, als je je gegevens https://www.bokkz.nl/bokkz/start?dist_code=09" target="_blank">hier invult. dat deden zoveel mensen meteen op de zaterdagavond, dat onze eigen site en de site van bokkzz meteen vastliepen. heel erg vervelend! onze excuses daarvoor. daar wordt aan gewerkt en op dit moment is de pagina weer goed bereikbaar. je kunt nog meedoen tot en met woensdag 6 april.
 
sommige mensen zijn rechtstreeks naar de site van bokzz gegaan en kwamen daarmee op een verkeerde pagina terecht. mensen die witte of zwarte schermen troffen; dit komt door de drukte in het weekend. dan zijn er nog mensen die denken dat wij negatieve reacties van het forum verwijderen. dat doet kassa niet.
 
hieronder het antwoord op vragen van onze kijkers van bokzz en de bond van belastingbetalers.
 
namens de bond voor belastingbetalers en bokkz reageren wij graag even op onderstaande vragen.
 
- deelname aan dit onderzoek is gratis. u hoeft hier niét voor te betalen. voor deelname aan het onderzoek gebruikt u de gratis link op de website van kassa (niet de website van bokkz). 
- alle gegevens uit het onderzoek worden na 4 weken vernietigd. wij bekijken alleen het verschil tussen de regelingen waar men recht op heeft, en de regelingen die worden gebruikt (door u aangevinkt). 
- de vele deelnemers aan het onderzoek hebben geleid tot enige vertraging. tot op heden hebben ruim 33.000 mensen de website bezocht, waardoor deze vrijdagavond 25 maart en zondagmiddag 27 maart niet goed bereikbaar was. u heeft in ieder geval tot 6 april de tijd om (gratis en voor niks) aan dit onderzoek deel te nemen.
- u krijgt na het invullen van het onderzoek direct informatie over op welke toeslagen u recht heeft. deze staan in de lijst waarin u wordt gevraagd aan te vinken van welke regelingen u nu gebruik maakt. voor deze regelingen is het voor u interessant een aanvraag in te dienen. om u wegwijs te maken, ontvangt kunt u op de bedanktpagina van het onderzoek een overzicht van de regelingen (pdf) downloaden. hierin zie u hoe u hier aanspraak op kan maken.
 
met de resultaten van het onderzoek wil de bond voor belastingbetalers het probleem van de toeslagen en regelingen aankaarten. als u recht heeft op inkomensondersteuning, dan dient u dit geld ook daadwerkelijk te ontvangen. het mag niet zo zijn dat mensen geld laten liggen waar zij wel recht op hebben. op www.bondvoorbelastingbetalers.nl vindt u hierover meer informatie.
 
hartelijke groet,
 
de bond voor belastingbetalers
 
wilt u hier op reageren? dan kan dat via de mail op kassa@vara.nl