Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

renehk
renehk - 30-03-2016 13:05:11
Winkels & Webshops

Kluiscode van kluis action 2005 zoek en niet open te krijgen!

Koop nooit een kluis. als ze hem stelen (en alles wat u naar binnen brengt kunnen dieven naar buiten brengen) bent u alles van waarde kwijt. zelfs de mooiste en zwaarste kluis die u naar binnen hebt gekregen krijgen dieven weer naar buiten. die van u (foto) nemen ze gewoon onder hun arm mee. die biedt geen enkele beveiliging. openmaken doen ze dan rustig thuis. en als u hem verankert in muur of vloer, wippen ze kem met een koevoet van z'n plaats en houd u lelijke gaten over. 
verstop belangrijke artikelen op ongebruikelijke plaatsen. zie het beroemde verhaal van edgar allan poe over de onvindbare brief, die gewoon in een brievenstandaard stond.
dus niet verstoppen in de slaapkamerkast, onder het bed enz.) maar op een plaats waar je niet makkelijk aan denkt. ergens tussen 'oude rommel' bijvoorbeeld. schrijf wel op waar u de spullen verstopt en houd dat papiertje bij u.