Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

delftin
delftin - 01-04-2016 12:37:16
Huishouden & Energie

Op welk moment van het jaar kun je het beste overstappen van energieleverancier?

Mijn energiecontract bij nuon was ook in februari afgelopen en per die datum (nu zo'n 4 jaar geleden) ben ik ook naar een andere energieleverancier overgestapt. ik kreeg van nuon een eindafrekening van ruim 400 euro, omdat ik midden in de winter overstapte en dat jaar dus te weinig betaald zou hebben. ik voel me nog steeds genaaid door nuon. ik had toch een vol jaar betaald (ook de zomermaanden) en de voorschotbedragen zijn betaald en toch afgestemd op jouw verbruik?
kortom, nuon heeft mij in 2012 gewoon een poot uitgetrokken omdat ik wegging bij hun. af en toe bellen ze nog of ik als oud klant terug wil komen. arme klantenservice, ze krijgen de volle laag. dus motto van het verhaal, kijk uit als je bij nuon weg wil.