Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 04-04-2016 10:43:05
Auto & Vervoer

Auto gekocht zonder apk

Op de https://www.rdw.nl/particulier/paginas/apk.aspx" target="_blank">site van de rdw kunt u voor niets controleren wat de status is van onder andere de apk. gewoon het kenteken invoeren en klaar.

valse voorwendselen in de autohandel is altijd lastig. het kan best zijn dat de verkoper geen idee had dat de auto zomaar uit kon vallen. dat kan immers bij elke auto gebeuren. en ook worden er wel eens foutjes gemaakt bij mantage of reparatie. ook bij betrouwbare garages.

maar wat me eigenlijk verbaast is dat u een auto koopt van al uw spaargeld en daardoor niet eens 200 euro meer kunt ophoesten (los van dat het nog onder de garantie zou moeten vallen). hoe denkt u de auto dan te kunnen onderhouden?

als u nu toch een andere auto gaat kopen, koop een kleinere die u u wel kan veroorloven. de aanschaf is maar een deel van de kosten. brandstof, verzekering, belasting en met name afschrijving; daar zitten de meeste kosten. https://www.nibud.nl/consumenten/wat-kost-een-auto/" target="_blank">hier staat een indicatie.