Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edison
edison - 10-04-2016 13:11:40
Auto & Vervoer

Auto kopen

Zelfs een auto die al wat ouder is en minder dan 4500 euro kost zou je natuurlijk gewoon een garantie bij kunnen kopen.
garantie kost geld, dus dat moet je gewoon betalen, maar ik zeg dan op mijn beurt, als de verkoper zo voor zijn auto in staat dan durft hij jou ook voor een redelijk bedrag drie maand of voor mijn part een maand garantie te verkopen.
die meeneemprijs staat leuk, maar pas goed op, want je kunt flink op je snuit gaan en er zijn auto's en dealers zat waarvan er vast wel zijn die weten dat ze toch wel een degelijke auto verkopen.
acheraf weten we precies wat we wel en niet hadden moeten doen, maar enige garantie geeft toch een rustiger gevoel, ondanks de kosten en misschien heb je het bij 1 reparatie al dubbel en dwars terug verdiend, want er is altijd wel iets met een oude auto.....