Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 11-04-2016 12:07:22
Auto & Vervoer

Auto kopen

Meeneem = meenemen en nooit meer terugkomen met claims. oftewel: geen garantie. alle rest: ik hoop, dat u ook in uw eventuele zaak de rechter meekrijgt. of natuurlijk heel veel geluk ermee heb.

zelf heb ik nog nooit een oude 2e hands auto onder garantie gekocht, maar wel geweten van/bij wie. kwestie van evrtrouwen, en vertrouwen. ik kom daarom al dik 25 jaar bij dat 2-persoons garagetje, en heb een 'rij-kontrakt".
bij mijn eerste kennismaking kon ik daar maar één auto kopen, alhoewel ik een andere wilde. antwoord: "nee, die kan jij niet kopen. ik heb niets met jou te maken maar alles, met degene, die jou naar mij toegestuurd heb". met dat fiatje heb ik dik 100.000 km gereden, met nauwelijks kosten.