Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 12-04-2016 17:08:29
Voeding & Gezondheid

Carisma aardappelen fors duurder bij ah


holy53,

carisma aardappelen zijn speciaal ontwikkelt voor mensen met diabetes, zoals je zelf ook schrijft, dus zomaar andere aardappelen kopen is minder gunstig.


het is een unieke aardappel met zogenaamde “ langzame koolhydraten”
quote van agrico:


carisma is het eerste aardappelproduct dat van nature langzaam verterende koolhydraten bevat. langzame koolhydraten zorgen ervoor dat je lichaam gedoseerd energie krijgt. daardoor heb je minder snel weer trek. deze aardappel past uitstekend in een bewust eetpatroon.


 


bron, klik hier-> http://www.agrico.nl/nieuws-and-media/pers-nieuwsberichten/391-agrico-introduceert-unieke-aardappel-met-langzame-koolhydraten" target="_blank">carisma


 


er zijn echter meer supermarkten die deze specifieke aardappel verkoopt, en ook een groothandel, sligro.


misschien daar ook eens kijken of je kunt scoren, emté lijkt me minder duur als ah, maar dat weet ik niet zeker, dat zal je zelf moeten onderzoeken.


 


http://www.carisma.nl/in-de-winkel" target="_blank">http://www.carisma.nl/in-de-winkel