Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 16-04-2016 13:33:28
Voeding & Gezondheid

Kangen water

Ik kan mij zo'n presentatie wel enigszins voorstellen: een toneelstukje waarbij het artikel de hemel ingeprezen wordt.

'gezondheid' en 'milieu' zijn sowieso woorden die kapitalen opleveren. de eerste via lachwekkende toneelstukjes/verkoopdemonstraties/presentaties enz..., de tweede via allerlei belastingwetgevingen. op de eerste hebben wij direct invloed, op de tweede niet zo gauw (alleen indirect).

m.a.w. trap er toch niet in. u wordt gewoon voor de gek gehouden.
nu is het wachten op een persoontje die zich hier registreert, omdat hij/zij héél  'toevallig' (....) op deze site belandt, vervolgens ook zo'n goedkoop verkooppraatje houdt en daarna nooit meer iets van zich laat horen, niet anders dan om die rommel te verdedigen.

maar ja, als u er wel in gelooft (wat ik mij niet kan voorstellen, anders had u dit topic niet geopend), dan wens ik u veel succes met uw geloof in die rommel.