Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 18-04-2016 11:52:21
Geldzaken & Recht

Ben ik verplicht om voor koffie-en toiletjuffrouw te spelen?

@lisa123,

werklui die bij u komen om problemen aan de door u gehuurde woning te verhelpen zou u "stroop" om de mond moeten smeren.
des te meer "stroop", des te beter en netter de reparaties zullen worden uitgevoerd.
hier is geen sprake van "koffie- en toiletjuffrouw" spelen, maar van normaal sociaal gedrag tegenover iemand die iets voor je komt oplossen. die werklui worden ook maar gestuurd en het dient geen enkel doel om uw grieven op hen te botvieren.
met "stroop" bedoel ik in dit geval "koffie met een koekje" op z'n tijd en iedereen die bij u thuis werkt zal, indien zij zelf netjes en sociaal worden behandeld, ook u en uw toilet netjes behandelen.
u kunt toch niet zo egoistisch zijn dat u iemand die bij u werkzaamheden verricht zult weigeren om van het toilet gebruik te maken.
"plassen moeten we allemaal, van bouwvakker tot admiraal". ;-))

maar om op uw vraag terug te komen :  nee u bent niets verplicht, behoudens om de werklui toe te laten tot uw woning om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. dit wordt ook wel omschreven als "wij rekenen op uw welwillende medewerking".