Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lisa123 - 18-04-2016 15:48:28
Geldzaken & Recht

Ben ik verplicht om voor koffie-en toiletjuffrouw te spelen?

Beste allemaal die hebben gereageerd op mijn vraag, (had niet verwacht dat zoveel mensen de moeite zouden willen nemen om op mijn vraag te antwoorden), waarvoor mijn hartelijke dank.
al 20 jaar ligt op dit huis een dak dat lekt, vandaar dat ik het spuugzat ben. ook omdat er 3 jaar geleden "ververs" (dus geen schilders) zijn gestuurd. heb toen een heel gesprek gehad met de voorman en het bleek een klus te zijn die was uitgeleend aan fa. a., deze vond het te duur dus toen kwam fa. b en omdat die het ook te duur vond werd er een stel asocialen gestuurd die geen verstand van het vak hadden.(maar wel lekker goedkoop waren).
lijkt me belachelijkĀ dat een raam dat 3 jaar geleden helemaal is opgeknapt (giga rommel bij mij) nu al weer kuisverrot is en ik zit weer met de rotzooi.

ben het met iedereen eens (al drink ik zelf geen koffie) dat de werklui, mits ze bij mij aan het werk zijn en zich "normaal" gedragen een kop koffie kunnen krijgen en van het toilet gebruik kunnen maken, al is het onder protest.

omdat ik "maar" huurster ben en die andere 2 eigenaar hoor ik niets over hoe lang de klus gaat duren, en iedereen om mij heen waar iets aan het huis wordt gedaan heeft een bouwkeet en chemisch toilet voor de deur.
zal het maar op me af laten komen en we zien wel hoe het loopt.
nogmaals dank allemaal voor de moeite en hiermee wil ik graag het onderwerp sluiten.