Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 20-04-2016 00:00:12
Geldzaken & Recht

Is geld lenen bij ferratum oplichting?

U kunt beter stoppen met geld lenen en vooral bij dergelijke vreemde instanties, dan krijgt u ook geen problemen zoals u schetst.
en als u al schulden heeft kunt u maar beter helemaal geen leningen aangaan. als u prima en op tijd een lening terug betaalt zoals u meldt, is het dan niet verstandiger en handiger om bijv. elke week een klein bedragje opzij te zetten en zo met sparen te beginnen? met elke week 10 euro opzij zetten heeft u in 10 weken 100 euro bijelkaar.
bij die instantie zal het ontvangen geld eerst administratief verwerkt moeten worden en dat kost tijd. heeft u wel een juist kenmerk bij het terugstorten vermeld? anders komt daar geld binnen (die 200 euro) zonder dat duidelijk is van wie en waarom.
lees dit anders ook eens door: https://www.nibud.nl/consumenten/een-lening-afsluiten/" target="_blank">https://www.nibud.nl/consumenten/een-lening-afsluiten/