Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

abnamro
abnamro - 20-04-2016 10:48:24
Geldzaken & Recht

Is geld lenen bij ferratum oplichting?

beste ahmetp42,

je vraagt in je bericht of het klopt dat een overboeking van een abn amro rekening naar een abn amro rekening direct bijgeschreven wordt. ik geef je hier graag antwoord op.

wanneer er een overboeking gedaan wordt tussen particulieren abn amro rekeningen, dan wordt het bedrag vrijwel direct bijgeschreven. het bedrag staat er dan dezelfde dag nog op, ongeacht feestdagen of weekenden. een overboekingen tussen een zakelijke rekening van abn amro en een particulieren rekening van abn amro werkt iets anders. hierbij gelden dezelfde regels als een overboeking tussen verschillende banken. dat betekent dat de overboeking in het weekend niet verwerkt wordt en het geld uiterlijk na één werkdag bijgeschreven wordt. meer informatie over het betalingsverkeer zie je in dit filmpje:
http://bit.ly/1hppsl1" target="_blank">http://bit.ly/1hppsl1.

hopelijk kom je er samen met ferratum uit. mocht je in de toekomst nog vragen hebben over een lening of iets anders, dan kun je ons bereiken via telefoonnummer 0900-0024 (lokaal tarief).

met vriendelijke groet,

abn amro webcare
mw. l. salama