Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 20-04-2016 16:47:12
Computers & Telefonie

Hoe kun je met windows 10 de vensterkleur aanpassen t is nu hopeloos wit

Vergeet trouwens ook niet om de spionage practijken van microsoft aan te pakken.
https://www.youtube.com/watch?v=u1kgmcfb2xw&feature=youtu.be" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=u1kgmcfb2xw&feature=youtu.be

naast de zaken die je dus handmatig uit kunt zetten blijft er toch nog een hoop spionage activiteit van toepassing. daarvoor zijn dus tools ontwikkeld die daar een stop toe roepen.
https://www.safer-networking.org/spybot-anti-beacon/" target="_blank">https://www.safer-networking.org/spybot-anti-beacon/

het voordeel van deze is dat die ook een functie heeft die steeds bij het opnieuw opstarten checkt of die spionage activiteiten nog steeds geblockt zijn. het kan bv voorkomen dat na een update bepaalde zaken gereset worden. met die checker functie hoef je dus niet steeds na te gaan of je nog beveiligd bent tegen microsofts inmening in je privesfeer. let wel dat je de installer versie gebruikt anders ontbreekt die checker functie alsnog.