Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
george159 - 20-04-2016 20:44:08
Geldzaken & Recht

Inburgerings examen bib/ duo op ambasade

Nee helaas mijn vrouw krijgt ook geen inzage, ze moest maar naar een voorbeeld examen gaan op de site naar nederland en uit voorbeeld exames de juiste antwoorden zoeken. mijn veronderschuldiging voor diegene die denken dat ik het over de rug van vluchtelingen beklaag. op een gegeven moment en na duizende euro's word je vanzelf mismoedig. nee en ook niet op mijn gevoel, maar andere mensen die ook minimaal drie keer of meer examen hebben moeten doen voordat ze slaagden die mij ook verklaarden dat ze niet begrepen waarom ze gezakt waren? het kan toch goed zijn dat het stinkt, de rechter heeft niet voor niet afgelopen jaar geoordeerd dat het niet eerlijk is dat iemand die het eerste examen op een ambassade doet de hoofdprijs moet betalen en de nederlandse regering gesommeerd de prijzen te halveren! 
verder heeft ze inderdaad her examen moeten doen op twee onderdelen. ik heb het afgelopen half jaar zo intensief dagelijks met haar geleerd en de laatste weken voor het examen alleen maar getest of ze alles beheerste, en ze beheerste het echt wel en ze was terecht vol vertrouwen naar het examen toe! bedankt in ieder geval voor jullie reacties zover!!!