Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
george159 - 21-04-2016 20:52:24
Geldzaken & Recht

Inburgerings examen bib/ duo op ambasade

Nou, drie keer scheepsrecht, voor mijn gevoel is dit gewoon oplichting. stel je voor dat je op alle examens minimaal drie keer moet gaan, maar ook drie keer moet betalen om de staatskas te spekken. denk dat niemand van jullie dat zou pikken? en al helemaal niet als jullie wisten hoeveel wij het afgelopen jaar dagelijks geleerd hebben, ondanks dat mijn vrouw haar winkeltje van s'morgens 07.00u tot s 'avonds 21.00u, zeven dagen in de week rund en ik vier nachten in de week werkzaam ben en daarnaast ook nog vrijwilligerwerk doe.
de bedoeling was om naar indonesie te gaan verhuizen en samen met mijn vrouw de winkel uit te breiden, maar door een hartaanval helaas de plannen moeten veranderen en moet haar nu hier naar toe halen. zij moet inderdaad niet de hoofdprijs betalen, want dat zou ze niet kunnen omdat het inkomen in indonesie een stuk lager is dan hier. ik denk dat u verbaast zal zijn wat er allemaal geregeld moet worden aan documenten vertalingen enz. en dan is de procedure van aanvraag mvv. voorlopig verblijfs vergunning en het definitieve cursus en examen inburgering hier in nederland nog niet eens begonnen want dat kan pas als zij het op de ambassade afgenomen examen met goed gevolg afsluit. helaas heeft niet iedereen het geluk om de liefde van zijn of haar leven in het eigen land of naburig land te vinden. ik vraag echt niet om hulp aan de overheid, maar de hoofdprijs betalen voor alles.....  trouwens wat betreft gevoel, vele onrechtmatigheden en dergelijke die in het verleden opgelost/ openbaar werden begonnen met een gevoel van er klopt iets niet, bij klokkenluiders en dergelijke!!!