Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 22-04-2016 16:19:24
Geldzaken & Recht

Inburgerings examen bib/ duo op ambasade

laten we even eerlijk zijn er wonen hier in nederland ook alochtonen die hier geboren zijn en zo slecht nederlands spreken dat je jezelf kan gaan afvragen of die ook niet eens taalles moeten krijgen.


 


maar wat u probleem eigenlijk is dat u zo veel met uw vrouw omgaat dat u zelf niet eens meer hoort of zij wel goed nederlands kan spreken.
het is te vergelijken met iemand zoals ik die uit amsterdam komt en in limburg ben komen wonen.


mijn zus en ik spreken onderlings amsterdams maar als ik met de buren ga kletsen dan moeten ze soms vragen wat ik bedoel gelukkig is dat anders om wat minder maar wat ik er mee bedoel is dat je op een gegeven moment zelf niet meer hoort wat de uitspraak is.

overigens moeten ook alochtonen die naar nederland komen ook nederlands leren maar wel door middel van vrijwilligers en als ze met de tijd terug kunnen dan moeten ze ook weer richting hun eigen land evt worden ze gedwongen om dat te doen.