Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 23-04-2016 00:19:45
Geldzaken & Recht

Inburgerings examen bib/ duo op ambasade

Ik begrijp er steeds minder van geloof ik. u schrijft dat u naar jakarta vliegt, maar moet u er dan bij zijn als uw vrouw dat examen doet?
de ambassade in jakarta is een grote ambassade met nederlands personeel en enig lokaal personeel. nederlands personeel zal dan fungeren als surveillant bij examens.
u kunt toch niet beoordelen of iemand voor een examen al dan niet geslaagd is als u geen examinator bent en de beoordelingen moet doen van afgelegde examens? spreekt en schrijft u vloeiend indonesisch dat u kunt beoordelen of vertalingen al dan niet kloppen?
soms denk je met een examen/tentamen dat je met vlag en wimpel geslaagd bent maar dan ben je niet geslaagd, en een andere keer als je denkt dat je er niets van gebakken hebt en dan met een erg goed cijfer geslaagd bent. anderen kunnen dat toch ook niet beoordelen louter omdat men geholpen heeft?
wat bedoelt u met "als referent"? daarover lees ik dit: https://ind.nl/zakelijk/werkgever/arbeid-loondienst/erkenning-referent" target="_blank">https://ind.nl/zakelijk/werkgever/arbeid-loondienst/erkenning-referent