Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
george159 - 24-04-2016 21:10:45
Geldzaken & Recht

Inburgerings examen bib/ duo op ambasade

Ftm. nee is geen rare vraag, ik ben er niet bij geweest en ik weet natuurlijk ook niet of ze extreem last heeft gehad van zenuwen? en de beste kunnen falen door zenuwen. graag had in inzage gehad zodat ik mij kon overtuigen van haar falen en zodat ik weet wat wij voor het volgende examen intensiever moeten leren. ik weet alleen dat wij flink geleerd hebben, dat ik dmv. de toetsen en de proef examens in naar nederland kon vaststellen dat zij de lesstof goed onder de knie had. ze was daarlangs ook meteen na het examen heel positief naar mij toe en vertelde meteen spontaan en overtuigd dat ze alles wist niets haar vreemd was. 
mariannegerard. nou ik hoop niet dat zij het examen extra laat schieten om niet naar nederland te hoeven komen! wij hebben veel en uitgebreid gepraat voordat wij de beslissing namen om in nederlands samen te gaan wonen. ze heeft trouwens familie en vriendinnen die in nederland wonen en ze neemt haar dochter mee, ze is erg westers ingesteld, maar wat het belangrijkste is, is onze liefde (vriendschap, maatjes) voor elkaar!!!
costnix. dank je wel voor het aanbieden van een envelop, maar is niet nodig, vind het geen probleem om voor mijn pieken te moeten werken, waar ik alleen wel van baal is dat je steeds maar door onze overheid naar de kassa geboden wordt om te dokken en je gedwarsboomt wordt waar het maar kan!
wolf-31, dank je wel voor de tip, maar als ik ergens de afgelopen jaren mijn vertrouwen in verloren ben dan is het onze huidige politiek, een kamer en partijen die vrijwel alleen nog maar uit managers bestaat die het wel goed vinden staan als ze de zetel in tweede kamer op hun cv. hebben staan en de ziel van ons land verkopen aan oa. bedrijven, europa voor hun eigen gewin!!!!
bmwdb007. ik hoop over een paar jaar ook eindelijk opgelucht te kunnen zeggen dat de fars voorbij is! wens jullie veel geluk en plezier samen!!!
respondent en zundapp-janje. ben dezelfde mening als jullie toegedeelt, maar dat is een andere discussie. bedankt voor jullie opmerking!
jdeloof. zou een goed idee zijn, maar helaas is de nederlandse burger niet meer op de barricade te krijgen. laat staan kritiek hebben of te klokkenluiden. maar bedankt voor de tip!!!