Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 25-04-2016 23:53:05
Winkels & Webshops

Heeft iemand mailadres of adres etc etc

Bekijk * http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/coaching-en-persoonlijke-effectiviteit/8318-kletslijn-09099987654-0-80-ct-p-m-be090339155-1-25-ct-p-m.html" target="_blank">deze *  advertentie eens op marktplaats.
de originele eerste homepage van deze website ziet er zo uit:

"welkom op de pagina van de kletslijn de sociaal, maatschappelijk en spirituele bewogen gesprekslijn voor jong en oud! u kunt via de gesprekslijn dagelijks in contact komen met onze gekwalificeerde coaches en ervaringsdeskundige."

ik vermoed dat deze site 'overgenomen' (....) is door chinezen, gezien het e-mailadres van de registrant.

verder mankeert er aan die website van alles aan. via deze site iets bestellen is een hele grote gok.
daarnaast is de nederlandse taal op die site allerbelabberdst. 

al met al een niet geheel betrouwbare website (heel erg netjes gezegd) om daar iets te bestellen.
eigenlijk zou u al blij moeten zijn dat u überhaupt iets ontvangen heeft. ik ben bang dat u verder niets meer zult horen, lezen of ontvangen van dit clubje.
dit is namelijk de werkwijze van dit soort onbetrouwbare websites, gezien meerdere klachten op internet (en op deze site) over dit soort sites.

wat is het postbusnummer / plaats voor het retourneren?