Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 26-04-2016 00:05:53
Computers & Telefonie

Laptop met windows 7 nu waardeloos?

Mocht u het installeren van een ander besturingsysteem wat ingewikkeld vinden vraag dan hulp aan een familielid of buurjongen die dat mogelijk wel kanen voor uw wil doen.
is dat niet het geval:
in uw woonplaats is mogelijk een bibliotheek of sociaal centrum waar vrijwilliggers van seniorweb gratis inloopspreekuren hebben.
komt u er met de hier gegeven tips over een ander besturingssysteem zelf installeren, kunt u daar mogelijk hulp daarbij vragen.
dan dus de notebook met adapter even meenemen met bijv. een kopie of screenshot van de hier daarover gegeven tips.
of anders bijv. even op de website van seniorweb kijken voor eventueel hulp aan huis. u moet dan wel eerst lid zijn en kunt dan maar beter vooraf vragen of ze zoiets voor u kunnen doen (en eerst even uitzoeken wat dan dan kost).
als u het zelf wilt doen dan kunt u met een veilige pc bijv. kiezen voor de besturing eerst op een datastick zetten (staat ergens via een gegeven link te lezen) en vervolgens op de notebook installeren.
anders de laptop voor spelletjes e.d. gebruiken, voor schijfjes branden, of als externe opslag.