Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 27-04-2016 10:50:52
Computers & Telefonie

Firefox

@knipperdol,

inderdaag exact hetzelfde als bij mij. websites die normaliter beveiligd zijn (https etc), daar werd nu door firefox aangegeven dat de website niet goed geconfigureerd was. nadat ik kaspersky had verwijderd, daarna ccleaner gebruikt, opnieuw opgestart en de laatste versie van kaspersky er weer op, toen was het probleem verholpen. ik koop kaspersky altijd voor een aantal jaren, maar nu moet ik er in het vervolg aan denken dat ik na een verloop van tijd de nieuwste versie er op moet zetten. als service zou kaspersky hun klanten zo nu en dan een mailtje kunnen sturen waarin ze aangegeven dat er een nieuwe versie beschikbaar is en dat het verstandig is deze te downloaden. de leverancier van mijn boekhoudprogramma doet dat namelijk ook. vaak denk je er zelf niet aan.
het is trouwens wel ergernis als je dit probleem hebt. even gauw iets opzoeken is er dan niet meer bij.
fijn dat het probleem bij jou ook is verholpen. juist voor anderen heb ik daarom ook vermeld hoe ik het probleem had verholpen. het stond al geruime tijd op mijn lijst om te doen en toch had ik het daar niet achter gezocht.