Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 27-04-2016 14:41:58
Computers & Telefonie

Firefox

Dank je wel marita5 voor het meedenken.
de updates krijg ik allemaal wel binnen, maar kaspersky adviseert, ondanks alle updates, om toch na een verloop van tijd het complete programma er af te gooien en dan de laatste versie opnieuw te downloaden, direct daarna komen ook de updates van die laatste versie binnen.

even tussendoor. zodra ik ben ingelogd op de kassa site kan ik niet meer scrollen, ik kan alleen naar boven en beneden door het wieltje ingedrukt te houden. hebben jullie daar ook last van? verlang nog steeds naar de oude site, die werkte fantastisch. ook de (meerdere) reacties per antwoord vind ik geen vooruitgang. velen zijn ook afgehaakt, jammer.

ps ik zeg het verkeerd. zodra ik inlog om een antwoord te geven, kan ik niet meer scrollen. zodra ik heb gereageerd, lukt het weer wel.