Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 29-04-2016 22:38:58
Auto & Vervoer

Ns houdt zich niet aan eigen voorwaarden



wanneer kunt u uw abonnement opzeggen?





dal voordeel, dal vrij, altijd voordeel, altijd vrij, weekend vrij,traject vrij, grensabonnement

u kunt uw doorlopende ns-abonnement na het eerste jaar opzeggen. de opzegtermijn is 2 weken en uw beëindiging gaat in op dezelfde dag van de maand als de dag waarop uw abonnement is gestart. indien van toepassing geven wij het geld terug voor de maanden na beëindiging van het abonnement. wilt u overstappen op een duurder abonnement? dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar.


voordeelurenabonnement

u kunt uw voordeelurenabonnement per maand opzeggen. de opzegtermijn is 1 maand. indien van toepassing geven wij het geld terug voor de maanden na beëindiging van het abonnement. wilt u overstappen op een ander abonnement? dat kan altijd.
bron; http://www.ns.nl/klantenservice/opzeggen-of-annuleren/abonnement-opzeggen.html" target="_blank">http://www.ns.nl/klantenservice/opzeggen-of-annuleren/abonnement-opzeggen.html